Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War teljesen tönkrevághat egy PlayStation 5-öt?

|

Egy játékos igencsak furcsa dologról számolt be a Redditen, és úgy tűnik, nem ő az egyetlen, akinek gondjai vannak.

Hirdetés

Lassan egy hónapja már annak, hogy megjelent a Call of Duty: Black Ops Cold War, ami PC-ken, előző generációs konzolokon, és az új platformokon is játszható, ráadásul a Treyarch nem is végzett rossz munkát vele. A legtöbb felhasználónál valószínűleg nem produkál óriási hibákat a játék, azonban úgy tűnik, akad egy játékos, aki elképesztően szerencsétlenül járt, ugyanis saját állítása szerint konkrétan tönkretette a konzolját.

Hirdetés

WillHar270 a Redditen számolt be arról, hogy a Black Ops Cold War gyakorlatilag használhatatlanná tette a PlayStation 5-jét. Állítása szerint a játék több alkalommal is összeomlott már nála, ennek pedig végül az lett az eredménye, hogy egyetlen játékot sem tudott elindítani crashelés nélkül, de ha végül mégis sikeresen betöltött valami, akkor a konzol rövidesen megadta magát. Időközben a hardver elvileg már el lett küldve a Sonynak, és a vállalat ígért is egy vadonatúj gépet WillHar270-nek, de ettől független elég komoly problémára utalhat ez a jelenség.

A helyzet ugyanis az, hogy Redditen mások is arról számoltak be, hogy hasonló gondokkal találták szemben magukat, ráadásul továbbra sem tiszta, hogy miért tehetett tönkre egyetlen játék egy egész konzolt. Reméljük, a Treyarch is utánanéz a problémának, és az Activision is komolyan veszi, mert így nem lesz elég egy PS logó, hogy meggyőzze a játékosokat, valóban a Sony platformjain a legjobb Call of Dutyt játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)