Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold Warból ütős kis kémsztori is kerekedhet

|

Nem meglepő, hogy a hidegháború derekán játszódó kalandban nagy szerepet kap majd a nemzetközi kémkedés, most bemutatkozott a két főspion.

Hirdetés

A jelek szerint a tavalyi rész sikeréből tanulva az Activision ismét elvárásként támasztotta a Call of Duty részekkel szemben, hogy értékelhető sztorival rendelkezzenek. A következő epizód, a Call of Duty: Black Ops Cold War érdekesnek ígérkezik, hiszen a valós történelmi eseményekből merít, és egy alternatív sztorit mesél el, melyben hatalmas szerepet játszanak majd a különböző szuperhatalmak kémei.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Treyarch egy blogposztban mesélt arról, hogy kikkel találkozunk majd a Black Ops Cold War eseményei során. Az egyik fontos karakter Russell Adler lesz, a CIA ügynöke, akit a játék gamescomon bemutatott meetinges előzetesén és láthattunk.

Adler aktívan kivette a részét a vietnami háborúból, ahol az oroszok tevékenységére utaló nyomokat keresett, majd a '80-as évekre a CIA egyik kulcsembere lett - pontosan ő az, aki összeállítja csapatunkat a játék elején.

A másik frissen bemutatkozó szereplő Adler brit megfelelője, az MI6 ügynöke, Helen Park. Ő egy kissé James Bondos beütéssel rendelkezik, hiszen a királynő hírszerzését mindennél fontosabbnak tarja.

Érthető módon emiatt lesznek súrlódásaik Adlerrel, aki természetesen minden szituációban az USA malmára szeretné hajtani a vizet.

"Park és Adler tisztelik egymás, de az együttműködésük nem minden esetben rózsás. Park természeténél fogva nagyon módszeres, ezért előfordul, hogy azt gondolja, Adler hirtelen döntéseket hoz."

- írja Murray Kraft, a játékon dolgozó vezető író.

Mi nagyon reméljük, hogy a szériára jellemző remek gunplay és játékmenet mellett ezúttal egy izgalmas és fordulatos kémsztorit is sikerül kikerekíteni a Call of Duty: Black Ops Cold Warból.

A Treyarch játéka november 19-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra, később pedig az újgenerációs konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)