Hirdetés

A Call of Duty egyik játékosa egyetlen ellenfelet sem ölt meg, mégis elérte a 10-es Prestige szintet

|

A Modern Warfare 3 nem az a játék, ami a pacifistáknak szól, de Pilgore-t ez cseppet sem érdekelte.

Hirdetés

Rengeteg játék van a világon, ami nem csak, hogy lehetővé teszi a békés végigjátszást, de jutalmazza is azt. A Call of Dutynak egyik epizódja sem tartozik ezek közé, de ez nem különösebben zavarta Pilgore1-et, aki mostanra lényegében hagyományt csinált abból, hogy erőszakmentesen lép szintet a CoD-okban.

A /r/ModernWarfareIII subredditen elmesélte, hogy a Cold War idejében egy haverja azzal viccelődött, hogy "nem fogsz tudni 0 killel presztízst szintezni". Ez a kijelentés tettekre sarkallta, és egy új világot nyitott meg a srác előtt.

Hirdetés

Pilgore1 azóta minden Call of Dutyban ölések nélkül multizik, és a legutóbbi céljául a Modern Warfare III Prestige 10-et tűzte ki. A napokban ezt sikerült is elérnie 0.00-as K/D aránnyal, ami azt jelenti, hogy egyetlen egy ellenfelet sem ölt meg, még gránáttal sem. A nehezítő körülmény miatt mindez 486 meccsébe és 3 napnyi játékidejébe fájt, ami alatt csak Killstreak gépeket lőtt szét, illetve célpont-orientált játékmódokat pörgetett.

Even pacifists can reach 10th prestige.
byu/Pilgore1 inModernWarfareIII

Figyelembe véve, hogy a Call of Dutyk nagyon pörgős FPS-ek, nem mindennapi teljesítmény közel 500 meccset végigcsinálni úgy, hogy még véletlenül se ölt meg senkit. Nem is tehetünk egyebet, mint hogy meghajolunk előtte.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)