Hirdetés

A Call of Duty egyik skinjét kivették az azt ihlető streamer homofób megjegyzései miatt

|

NICKMERCS nemrég abban a megtiszteltetésben részesült, hogy kapott egy általa ihletett Call of Duty skint, de az már le is került a boltok polcairól.

Hirdetés

Elég gyakori, hogy a fejlesztők egymástól kölcsönöznek ötleteket, ezért nem okozott túl nagy meglepetést, amikor azt láttuk, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 2 és a Call of Duty: Warzone 2 alkotói kivettek egy lapot a Fortnite forgatókönyvéből. A srácok összedobtak pár új skint, melyeket tartalomgyártók ihlettek, névileg TimTheTatman és NICKMERCS. Mindkét szereléshez az említett streamerek biztosították a szinkront, emellett pedig egyedi fegyver tervrajzokkal érkeztek.

A közösség imádta a csomagokat, és vitték is őket, mint a cukrot, de az egyik váratlanul eltűnt a digitális bolt kínálatából. Most már azt is tudjuk, hogy miért.

Hirdetés

A Twitteren keringett egy videó, amiben LMBTQ+-ellenes tüntetők ugrottak neki LMBTQ+-párti demonstrálóknak, az ehhez hasonló anyagok pedig most a szokásosnál is nagyobb figyelmet kapnak, mivel Pride-hónap van. Mondanunk sem kell, hogy minden lehetséges fórumon röpködnek az érvek pro és kontra... Bocs, vicceltünk, érvek nincsenek, csak egymás szidalmazása megy, de az nagyon.

Szóval ebben a témában sikerült Nicknek a következő gondolatot megszülnie:

"Békén kellene hagyniuk a kisgyerekeket. Ez itt a valódi probléma."

A tweet által hangoztatott káros káros sztereotípiára reagálva rengeteg e-sportoló, az e-sport szcénában aktív szervező és közösségi tag jelezte neki, hogy ez nincs rendben. NICKMERCS később annyit tett hozzá az egészhez, hogy szerinte a szexualitással kapcsolatos kérdéseknek a szülő és a gyerek között kell maradniuk. 

Ennyi elég is volt a Call of Duty csapatának ahhoz, hogy eltakarítsa a NICKMERCS szerelést az üzleteiből.

Ezt követően sokan megköszönték az Activision közbenjárását, a cég pedig a jövőben valószínűleg jobban megválogatja majd, hogy kikkel dolgozik együtt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)