Hirdetés

A Call of Duty legnagyobb zombis módját ígéri a Modern Warfare 3

|

A hivatalos bemutatót megelőzően a Call of Duty csapata blogposztban foglalta össze, hogy mire is számíthatunk a folytatásban.

Hirdetés

Ma este sor kerül a Call of Duty: Modern Warfare III tényleges bemutatójára. A hivatalos stream magyar idő szerint 19:30-kor indul, és várhatóan minden apró részletre fényt derít majd, köztük arra is, hogy mi a helyzet a különböző kiadásokkal, valamint az újrakevert pályákkal.

A bejelentések előtt a Call of Duty csapata azért még kitett egy utalgatásokkal teli blogposztot, ami rengeteg ígéretet, ám nagyon kevés konkrétumot tartalmaz. Elég nyilvánvaló, hogy a srácok prezentációra tartogatják a puskaport legjavát.

Hirdetés

A listában szerepel például, hogy a Modern Warfare 3-mal "megkapjuk majd az eddigi legbőségesebb zombies tartalmat", de hogy ez mit takar, azt már nem kötötték az orrunkra. Ezzel együtt körbe ünnepelték még a tényt, miszerint "ez lesz az első közvetlen folytatás a franchise történetében", a legkevésbé sem megcáfolva ezzel a korábbi híreszteléseket, miszerint egy kiegészítőből csináltak teljes megjelenést.

Továbbá beígértek nekünk "open combat missziókat" a kampány során, új testreszabhatósági lehetőségeket az operátoraink számára, példátlan fegyverátalakítási opciókat és sok minden mást. Ha Call of Duty-rajongó vagy, akkor érdemes lesz ma este figyelned a játék hivatalos csatornáit.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)