Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 írói egy Ghost spin-off játékot akarnak

|

Nem csak a Call of Duty rajongók, de a széria írói is imádják Ghostot, akik szívesen belecsapnának egy rá szabott spin-off fejlesztésébe.

Hirdetés

A 2009-es Call of Duty: Modern Warfare 2 egyik legizgalmasabb szereplője Simon "Ghost" Riley volt, akit a játékosok azonnal megszerettek, köszönhetően koponyás maszkjának és megnyerő személyiségének. Az Infinity Ward akkor ugyan gyorsan kinyírta a karaktert, de az azóta már rebootolt széria újra hadba hívta a hősünket.

Az új Modern Warfare 2-ben ismét komoly szerepe lesz a kedvenc szellemünknek, ennek kapcsán az IGN.com oldalnak adott interjújában az Infinity Ward narratív vezetője, Jeffrey Negus és a Modern Warfare II vezető írója Brian Bloom beszéltek a szereplővel kapcsolatos rajongásukról. Ami egyébként meglehetősen erősen tombol, olyannyira, hogy még saját játékot is el tudnának képzelni a karakternek.

Hirdetés

A srácok nagyon szívesen összeraknának egy Ghost eredettörténetet, mivel folyamatosan új és új ötleteik vannak a karakterrel.

"Mások is nagyon lelkesen belevágnának ebbe. Komoly érdeklődés van a csapatban ezzel kapcsolatban. Van valami Ghostban, ami igazán ikonikus, de a lényeg az lenne, hogy a maszk és a többi külsőség mögé nézzünk, és kiderítsük, hogy honnan jöttek ezek, hogyan vált ilyenné a karakter. Ezt feltárni egy olyan projekt lenne, amit imádnék összehozni."

Erre a lehetőségre valószínűleg minden rajongó azonnal ugrana, de először várjuk ki, hogy a jelenlegi Call of Duty kampány mennyire fog tetszeni a közösségnek. Mi azért erősen reménykedünk, hogy az első rész erős narratívája után nem maradnak szégyenben. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)