Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 2 teljesítheti a közösség egyik régi kívánságát

|

Az Infinity Ward játéka olyan funkcióval gazdagodhat, amely jótékony hatással lehet a multiplayer rész szavatosságára.

Hirdetés

Karnyújtásnyira vagyunk csupán a Call of Duty: Modern Warfare 2 hivatalos leleplezésétől, amelyre június 8-án, azaz holnap kerül sor. De nemcsak mi remélünk sokat a 2019-es Modern Warfare reboot folytatásától, hanem az Activision is, miután a tavalyi Vanguard nem igazán tudott felnőni a cég elvárásaihoz. (Annyit azért érdemes hozzátenni, hogy a második világháborús FPS még így is 2021 legjobban fogyó új játéka volt.)

Az év egyik legfontosabb játékáról lévén szó, cseppet sem meglepő az Infinity Ward alkotásával összefüggő szivárogtatói tevékenység intenzitása. Egymást érik a megerősítésre váró információk, amelyek között ugyanúgy előfordulhatnak kattintásvadász spekulációk, mint autentikus forrásból származó értesülések, ezért javasolt azt nézni, hogy ki mondja, nem pedig azt, hogy mit állít.

Hirdetés

Az ismert Call of Duty-szivárogtató, RalphsValve a megbízhatóbbak közé tartozik, miatta nem fog senkit meglepetésként érni, ha kiderül, hogy valóban visszahoz párat a 2009-es Modern Warfare 2 multiplayer térképei közül az új rész. És ő az, aki azt állítja, hogy az idei Call of Duty egyik nagy újítása a térképszerkesztő lesz.

RalphsValve szerint a szóban forgó eszközzel kisebb módosításokat lehet végrehajtani, amelyek a játékélmény megváltozását eredményezik. Ilyen a spawn pontok, a célkitűzések és a megkötések testre szabása, de az adott térkép elrendezésébe is bele lehet nyúlni például konténerek és ládák áthelyezésével.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Könnyű belátni, hogy milyen előnyökkel járna a Modern Warfare 2 számára, ha a közösség módosított térképekkel is lefoglalhatná magát, amíg arra vár, hogy megérkezzenek a friss tartalmak. A szivárogtató szerint az is elképzelhető továbbá, hogy megörökli a pályaszerkesztőt az ezután következő Call of Duty, amelyért már a Treyarch fog felelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)