Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare 3 csapatánál valaki nem járt be történelemórára

|

A Modern Warfare 3 új kozmetikai csomagja egész menőnek tűnik, egészen addig, amíg el nem gondolkozol a tartalmán.

Hirdetés

A Call of Duty az elmúlt 1-2 évben meglehetősen szabadosan használt fel animéket, játékokat és tematikákat különböző kozmetikai csomagok eladásához. A közösség néha megjegyzi, hogy "mit keres ez itt", aztán megy tovább, már csak azért is, mert a Modern Warfare 3-nak több gondja is van egy elbaltázott Alucard skinnél. Néha azonban sikerül egy-egy olyan csomagot összehozni, ami a szokottnál is jobban kicsapja a biztosítékot.

Itt lép be a képbe a Roman Elite - Operator Skin és a hozzácsomagolt apróságok. Egy Reddit felhasználó, /u/Scared-Explanation27 (több másik rajongó mellett) felhívta a fejlesztők figyelmét, hogy a kozmetikai csomag minden, csak nem "Roman Elite".

Hirdetés

Egyrészt a csomag Ares megnevezése eleve hibás, mert a rómaiak nem Arésznek hívták az istent, hanem Marsnak, de ennél nagyobb gond is van. Az operátor neve Roman Elite, de nem római sisakot hord, hanem egy korinthoszit, ami görög, nem római, ráadásul a saját Corinthian Helm című emblemük nem egy korinthoszi sisakot ábrázol, hanem egy galea-t.

Devs didn’t pay attention in history class.
byu/Scared-Explanation27 inModernWarfareIII

Arról a játékról beszélünk, amelyik Snoop Doggot, Lilithet, és Nicky Minajt dobta le egy csatatérre, de ettől nem lesz kevésbé kínos, hogy a történelmi alapokat ennyire nem sikerült eltalálni.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)