Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare III első szezonja próbálja menteni a helyzetet

|

Az Activision bemutatta az első szezon részleteit, aminek mind a kompetitív lövészek, mind a zombiapokalipszis túlélői örülni fognak.

Hirdetés

Gyalázat és szégyen eddig a vezényszavai a Call of Duty: Modern Warfare III kampányának és többjátékos szekciójának sincs különösebb pontja, amivel sikerülne beírnia magát a legendák klubjába, bár kétségtelenül jobb élményt nyújt, mint az egyjátékos mód. Messziről bűzlik az idei részről úgy összességében, hogy valójában csak egy nagyon gyors irányváltással készült kiegészítő volt, az irányváltás nem érte meg az extra melót.

Akárhogy is, már közeleg az első szezon, amivel az Activision elkezdheti eltakarítani a szégyenfoltot. A Season 1 rögtön 3 új pályával és egy visszatérő játékmóddal erősít, amivel talán ki lehet majd engesztelni azokat, akik most még hangosan morognak a vélt vagy valós bajszuk alatt.

Hirdetés

Az egyik nagy kritikája volt a többjátékos részlegnek, hogy csak újrahasznosított helyszíneket hozott, így sokan fognak örülni a három teljesen új pályának. A Meat és a Greece a Season 1 megjelenésével érkezik majd, míg Rio a Season 1 Reloaded frissítéssel fut be a későbbiekben. Az arénák mellé a Gunfight játékmód is visszatér, szintén egy új pályával, a Training Facilityvel kiegészülve.

A Zombies szekció is kapni fog egy nagyobb csomagot, benne Dark Aether Riftekkel, ahol az óra ellen kell versenyeznünk és túlélnünk. Az új kihívás új jutalmakkal és felszerelésekkel jár majd, illetve egy új fegyverrel, a V-R11 Wonder Weaponnel is gazdagabbak lehetünk.

Végül a Season 1 elhozza az új Warzone helyszínt, Urzikstant is. Aki kíváncsi rá, hogy hogyan is néz ki a battle royale csatatér, az látogassa meg már ma a Zombies módban.

A Call of Duty: Modern Warfare III Season 1 decemberben érkezik. Ti adtok majd neki egy esélyt?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)