Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare legújabb frissítésének mérete már kicsit nevetséges

|

A Call of Duty: Modern Warfare Season 4 eljövetele az Xbox játékosok életét eléggé meg fogja nehezíteni, ha nincs külső vinyó.

Hirdetés

Az Infinity Ward fejlesztői sohasem fogták vissza magukat, ha arról volt szó, hogy mekkora legyen a Call of Duty: Modern Warfare frissítése. Most sincs ez másképp, így ha valaki esetleg ma este egy kis CoD-ozásra vágyik, az készüljön fel, hogy előbb egy jelentéktelen 84 gigabájtos frissítéssel kell majd megküzdjön a konzol.

Hirdetés

Már korábban is érkeztek hírek arról, hogy combos lesz az új tartalmi csomag, de kicsit azért elszállt a számláló. Többen azt írják, hogy Xbox One-on 84,8 gigabájt tárhelyet igényel a Season 4-hez érkező frissítés (hivatalosan egyébként ez 48,9, mi pedig PS4-en nyomjuk csapatban, szóval egyelőre nem megy könnyen az ellenőrzés); PS4-en érdekes módon csak 34 GB-ot követel magának a játék, PC-n pedig 49,7 GB-nyi letöltés indul el bekapcsoláskor.

Erről az egész frissítési tortúráról egyébként HP már írt pár anyázó sort, érdemes elolvasni, ha bennetek is növekszik a feszkó. A Modern Warfare eddig is tetemes helyen terpeszkedett merevlemezünkön, a mostani update egyébként a teljes helyigényt tekintve csak 4 GB extrát követel meg tőlünk, de így is várhatóan 194 GB-os játékméretről beszélünk, ami azért kicsit túlzásnak tűnik az átlagos fájlméretekhez mérten is.

Nektek elfér még a játék, vagy már törölgetni kell?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)