Hirdetés

A Call of Duty: Modern Warfare új szezonja Price századost is játszható karakterré teheti

|

A Modern Warfare alsorozat legendás katonájának újabb bevetése mellett talán a Warzone egyik bunkerében látható atombomba rejtélye is megoldódik.

Hirdetés

Hamarosan kipörög az aktuális szezon a Call of Duty: Modern Warfare-ben és Warzone-ban, így elég egyértelmű, hogy nyakunkon a Season 4 megjelenése is. A fejlesztőcsapat elkezdte verni a tamtamot az új tartalmak körül, és a jelek szerint a legnagyobb újdonság mindenképpen a közönségkedvenc John Price-hoz lesz köthető.

Hirdetés

Az Infinity Ward megerősítette, hogy június 3-án startol el a negyedik szezon, mely az eddigiekhez hasonlóan újdonságok garmadáját hozza majd a játékosoknak. A korábbi pletykák igaznak bizonyultak, ugyanis a Modern Warfare sorozatban mindig is központi szerepet játszó Price nagy valószínűséggel játszható karakterré válik a multiplayer meccsekben, amivel a CoD közösség egy régi vágya teljesül. Rá fókuszál az a rövid előzetes is, melyet Twitteren tett közzé a csapat:

Emellett a Warzone meccseit is feldobja majd néhány új elem, mivel a korábban már sok találgatásra okod adó nukleáris töltet rendeltetéséről is lehullhat a lepel. Erre utal, hogy az előzetesben többször is említik egy estleges atomháború egyre növekvő fenyegetését. Persze mindezek egyelőre még csak ízelítőként szolgálnak, és a Season 4 jövő szerdai megjelenéséig még jó eséllyel rengeteg infóra fény derül majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)