Hirdetés

A Call of Duty: Vanguard fejlesztői is tisztelegnek az F-mém előtt

|

Végülis az egész egy Sledgehammer-féle Call of Duty-ból indult.

Hirdetés

A 2014-es Call of Duty: Advanced Warfare-ben volt egy temetés, ahol az F gomb megnyomásával róhattuk le tiszteletünket az elhunyt előtt. A fejlesztők nem sejthették, hogy ez a pillanat akkora mémet szül majd, hogy még saját Wikipedia bejegyzést is kapni fog.

Azóta minden streamer és tartalomgyártó mondogatja, hogy "F-et kérünk a chatbe az elhunyt társunkért", amikor egy meccsben legyűrnek valakit, vagy az ellenfél szimplán feladja a küzdelmet.

Hirdetés

Az F gomb megnyomása egy olyan mémmé nőte ki magát, hogy valószínűleg még hosszú-hosszú évekig velünk marad majd, erről pedig a Sledgehammer Games is gondoskodott. A Call of Duty: Vanguardban van ugyanis egy achievement "F" névvel, ami akkor ugrik fel, ha a játékos véletlenül felrobbantja magát.

A tökéletes metapoént egyébként megfejelték azzal, hogy a kampány egy pontján az F gomb megnyomásával ülhetünk le, hogy elüssük az időt a családtagokkal.

Mosolyogtunk egy szépet a dolgon, de közben azért titkon azt kívánjuk, hogy bár lenne olyan jó a Vanguard kampánya, mint amilyen vicces az F-mém volt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)