Hirdetés

A Call of Duty: Warzone csalóit még a kétlépcsős azonosítás sem állítja meg

|

Az Infinity Ward biztonsági intézkedései ellenére úgy tűnik, hogy a cheaterek továbbra is képesek megkerülni a rendszereket.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosai egyre elégedetlenebbek amiatt, hogy a szervereken folyamatosan csalókba futnak. Az Infinity Ward folyamatosan dolgozik azon, hogy megtisztítsa a szervereket a kétes elemektől, azonban a tisztességtelen előnyökkel üzérkedők valahogy mindig megtalálják a módját, hogy visszakerüljenek a játékba.

Hirdetés

A Vice nevű lapnak sikerült beszélnie az egyik ilyen csalóval, aki elárulta, hogy rengeteg felhasználói fiók akad, melyet kifejezetten csalásra hoztak létre. Ezeket különböző összegekért árulják a csalók az interneten, attól függően, hogy mennyi játékidő, milyen haladás és feloldott kozmetikai és egyéb cucc található az adott fiókon. 

A forrás azt is elmondja, hogy ezeket a fiókokat automatizálás útján hozták létre, ami azt jelenti, hogy a csalóknak sikerült valahogy megkerülniük a kétlépcsős azonosítást, melyet a fejlesztők kifejezetten ez ellen tettek a játékba. A romló tendencia mindenképp aggasztó, hiszen a játékosok valószínűleg előbb-utóbb megelégelik, hogy különböző csalásokkal keserítik meg az életüket.

Ti gyakran találkoztok cheaterekkel a Call of Duty: Warzone-ban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)