Hirdetés

A Call of Duty: Warzone hógolyóit azonnal kiszedték, miután azok kinyírták Dr. Disrespectet

|

Hát itt már egy maréknyi ünnepi hangulat sem férhet meg a kompetitív játékélménnyel?

Hirdetés

Könnyen lehet, hogy csak véletlen egybeesésről van szó, de néhány órával azután, hogy Dr. Disrespect videója szétterjedt Twitteren, a Raven Software kiszedte a hógolyókat a Call of Duty: Warzone gulágjából.

Az ünnepi hangulat jegyében a fejlesztők ugyanis lecserélték a szokásos kavicsokat hógolyókra, melyekkel szakadatlanul lehet dobálni a Gulágban életükért küzdő lövészeket. A gond az, hogy a hógolyók jóval keményebbek, mint a szokásos kövek.

A lenti videón látható, hogy Disrespect meg sem tudott mozdulni, mielőtt a hógolyók kinyírták, így gyakorlatilag elvették az esélyét a Warzone-ba való visszatérésre. Ezt pedig ritkán viseli jól a streamer.

Hirdetés

A videónak már 2,3 milliós nézettsége volt, mire a Raven Software kiszedte a hógolyókat.

Ahogy mondtuk fentebb, ez lehet egybeesés, de a helyzet azért picit gyanús. Akárhogy is, remélhetőleg visszakerülnek majd a golyók a játékba, mert ugyan némi finomításra volt szükségük, de nagyban hozzájárultak az ünnepi hangulathoz, ami ugyebár ilyenkor a CoD életérzés velejárója szinte minden játékmódban.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)