Hirdetés

A Call of Duty: Warzone játékosok visszahozták Verdanskot, az Activision azonnal lecsapott

|

A Warzone helyszíne többször is változott az első verzió megjelenése óta, de vannak, akik a mai napig visszasírják Verdansk csatáit.

Hirdetés

A Call of Duty: Warzone 2020-ban érkezett, és le is tarolta az FPS piacot. Az "ingyenes Call of Duty" elég erős csatakiáltásnak bizonyult, hogy milliókat gyűjtsön köré, akik most mind könnyes szemmel néznek vissza verdanski csatákra.

A gond az, hogy mint minden online játék, a Warzone is több frissítést, és egy teljes verziót kapott. A battle royale csatatér többször változott, és Verdansk kikerült a pályafelhozatalból.

Hirdetés

Az egyetlen módja annak, hogy meglátogassuk Verdanskot az az, ha bemászunk a 2019-es Modern Warfare offline opciói közé, és felállítunk egy privát lobbit. Ez utóbbit azonban fel lehet használni arra, hogy online lobbikat építsenek belőle az emberek egy törésen keresztül, és rengetegen el is kezdték megosztogatni a linkjeiket és egyebeket Verdansk meccsek összeállításához. A válasz nem maradt el sokáig: az Activision ki is küldte a "cease & desist" utasítást.

"Az Activision figyelmeztetéseket küldött mindenkinek, aki a MW 2019 kiszivárgott, belsős verzióját használta Verdansk meccsek lejátszására. A levélben azt állították, hogy ugyan 'értékelik a lelkesedést' a régi tartalommal kapcsolatban, kénytelenek védeni a Call of Duty márkát engedélynélküli használattól."

Ha a Verdanskra használható build eléggé szétterjedt, akkor Discordon és egyéb szolgáltatásokon keresztül megbeszélve bárki indíthat meccseket, és az Activisionnek esélye sem lesz utolérnie mindenkit. A Modern Warfare 3 egy új Warzone pályát fog hozni, de ha csak nem hozzák vissza azzal együtt a klasszikust is, az nem fogja megnyugtatni a régi helyszínre éhező rajongókat, és nem fog véget vetni a zuglövöldözésnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)