Hirdetés

A Call of Duty-s Nicki Minaj skin keményebb, mint hittük

|

Megérkezett a Warzone és a Modern Warfare II legújabb operátor csomagja, aminek főhőse az FPS-ek történelmének legmagasabb magassarkújaában pusztít.

Hirdetés

Egy ideje már tudtuk, hogy a művésznő érkezik a Call of Dutyba, de akkor még nem voltunk tisztában azzal, hogy mit is jelent ez valójában. Tegnap végre megjelent a Nicki Minaj Operator Bundle, ami egészen lenyűgöző.

Nicki egy rózsaszín szerelése úgy csillog a Warzone csataterének napfényében, hogy akkor sem tudnánk elbújni benne, ha akarnánk. Nem feltétlenül ezt a karaktert ajánlanánk annak, aki az óvatosabb megközelítést keresi.

Hirdetés

Ettől függetlenül a modell remekül néz ki, és a Get Bodied emote elszenvedésével végre sokan átélhetik majd, hogy milyen az, amikor Nicki Minaj rájuk lép. A karakternek egyébként van még két másik kivégzése, de meglepődnénk, ha azokat annyira élveznék majd az emberek.

A csomagban egyébként van még két tervrajz egy puskához és egy shotgunhoz, melyek mindegyikével rózsaszín lövedékeket eregethetünk, és konfettivé lőhetjük szét velük ellenfeleiket. Az Operator Bundle pontosan 2400 COD Pointba kerül, ami 20 eurónak felel meg. Szerintetek megéri?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)