Hirdetés

A Call of the Abyss mod alaposan felhizlalja a Dark Souls 3-at

|

Gameplay videó is érkezett a rajongói kiegészítésből.

Hirdetés

Amíg nem érkezik meg a FromSoftware újdonsága, az Elden Ring, hogy rávethesse magát a játékos- és modderközösség, addig be kell érnünk azzal, hogy a Dark Souls részeket bővítik, változtatják a végtelenségig. Akad olyan, ami kvázi folytatásként funkcionál (Dark Souls: Nightfall) és olyan is létezik, ami más játékokból varázsol Dark Souls címet (mint a Skyrim esetében), de a legnépszerűbbek még mindig azok a projektek, amik új tartalmakkal bővítenek egy részt. 

Hirdetés

Most a Dark Souls 3 kapott egy combosabb modot a PapaAppa és Kez által jegyzett Call of the Abyss képében, amely 15 GB-ot foglal. Cserébe új fegyvereket, páncélokat, varázslatokat, tárgyakat, területeket és bossokat ad hozzá az alapjáték kínálatához. Több mint 200 fegyver került bele más Souls játékokból (Dark Souls 1-2, Bloodborne, Demon's Souls), valamint többek között új mozdulatokkal és fegyverosztályokkal (Odachi, Gunlance) is erősít a csomag. Emellett nem titkolt célja a játék atmoszférájának gótikusabbá tétele, ennek érdekében változtattak a fényeken, egyes helyszínek sötétebbek és ködösebbek lesznek, a lények zajokat csapnak és így tovább. 

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Íme egy korábbi videó az akkor még a játékmenetről: 

A Call of the Abyss a Nexus Modson keresztül tölthető, ugyanakkor a készítők felhívták rá a figyelmet, hogy ez csak a mod első verziója, még nem a végleges változat. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)