Hirdetés

A Capcom egy Dragon's Dogma livestreamet is tart a héten

|

Bejönnek a pletykák és tényleg bejelentik a Dragon's Dogma 2-t?

Hirdetés

Pár napja a Dragon's Dogma rendezőjének közösségi médiás aktivitását a rajongók utalásnak vették, arra spekulálva, hogy Hideaki Itsuno így vezeti fel a folytatás bejelentését. Aztán lezajlott a Capcom saját digitális műsora, és nem került beharangozásáraa Dragon's Dogma 2, szóval látszólag elúszott a remény, ugyanakkor egyértelművé tette a vállalat, hogy tart egy külön ünnepli livestreamet a héten, amelyben csak és kizárólag a 10. évfordulóját ülő Dragon's Dogmával fog foglalkozni. 

Hirdetés

A Capcom szándékai szerint a Dragon's Dogma livestreamet június 16-án, csütörtökön tartják meg, magyar idő szerint éjfélkor, csütörtökről péntekre virradóra. A show várhatóan 12 perces lesz, viszont azt nem árulták el, hogy pontosan miről fog szólni. A 10. évfordulós esemény kapcsán maga Itsuno is kiadott egy nyilagkozatot, amelyben még csak utalást sem tett bejelentésre: 

"A Dragon's Dogma világa azóta számos különböző médiumban elterjedt, a játékoktól kezdve, mint például a Dragon's Dogma és a Dark Arisen kiegészítő, a digitális képregényeken át a Netflix eredeti animációs sorozatáig. Az elkövetkező napokban egy videót fogunk közzétenni a Dragon's Dogma 10 évének megünneplése alkalmából, amelyben arról beszélünk, hogyan és mivé vált a Dragon's Dogma. Szóval akár régi rajongó vagy, akár csak kíváncsi vagy a sorozatra, lesz valami, amit élvezhetsz! Reméljük, hogy megnézitek!"

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Vajon a Capcom tényleg csak az ünneplés kedvéért képes összerántani egy külön livestreamet vagy a nosztalgiázás végén leleplezik a Dragon' Dogma 2-t is? Hamarosan kiderül, hogy a kiadó a bolondját járatja-e a rajongókkal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)