Hirdetés

A Capcom komoly profittal zárja a félévet

|

Nem lehet mondani, hogy rosszul megy a Capcom szekere. Hála a Resident Evil 6-nak és a Dragons Dogmanak komoly profittal zárhatja a cég ezt az időszakot.

Hirdetés

A szeptember 30-áig tartó időszakról jelenti pénzügyi adatait a Capcom. A nettó bevételek 55,7%-al növekedtek az előző évhez képest, amikor 570 millió dollárral zárt a cég. A végösszeghez hozzátartozik, hogy a digitális kiadásból származó bevételek is jelentősen, 69,1%-al növekedtek 2011 óta. A növekedésben mind a Dragon’s Dogmának, mind a Resident Evil 6-nak komoly szerepe volt.

A Dragon’s Dogma komoly bevételeket hozott a cégnek a maga 1 milliós eladásával, és a Resident Evil 6-ból is leszállítottak 3,6 millió példányt, bár azt fontos megjegyezni, hogy a leszállított példányszám csak azt mutatja, mennyi van odakint a boltok polcain.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)