Hirdetés

A Capcom saját eseményen mesél a Resident Evil 4 remake-ről és más játékairól

|

A State of Play és Nintendo Direct mintájára a Capcom is külön streamet szentel a közelgő címeinek.

Hirdetés

Megszaporodtak a kiadók online műsorai. Az Xbox és a Bethesda január végén egyesítette erőit a Developer Directtel, aztán a legújabb Nintendo Direct következett, végül a Sony is bekapcsolódott egy State of Play-jel. A következő héten viszont a kisebb kiadók következnek.

Március 6-án a Paradox mesél az újdonságairól az Xbox támogatásával, március 9-én a Nacon avat be minket a jövőjébe, majd ugyanazon napon a Capcom is kér egy kis figyelmet, hogy mutogassa az aktuális felhozatalát. A  vállalat elárult minden fontosabb részletet a rövid eseményről.

Hirdetés

A Capcom Spotlight március 9-én, csütörtökön, hazai idő szerint 23:30-tól lesz követhető YouTube-on és Twitchen keresztül, és várhatóan rövidebb lesz fél óránál, de lesz egy 20 perces felvezetés is.

A cég szerint a streamben kiemelt figyelmet kap a március 24-én megjelenő Resident Evil 4 remake, valamint ott lesz a csapatalapú dinóirtós Exoprimal, a nemrég konzolokra is megérkezett Monster Hunter Rise, a tíz klasszikus játékot magába foglaló Mega Man Battle Network Legacy Collection és az Ace Attorney széria atyjának természetfeletti thrillere, a Ghost Trick: Phantom Detective is. 

Ti melyiket várjátok a leginkább és miért pont a Resident Evil 4 remake-et?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)