Hirdetés

Street Fighter - szavazd be a kedvenc harcosod!

|

A Street Fighter fejlesztőcsapata a játékosokkal szavaztatja meg a következő játék játszható karaktereit.

Hirdetés

A Capcom egy új játékkal készül. Ugyan jelenleg is folyik egy Street Fighter cím, a Tekken X Street Fighter fejlesztése, az viszont a Namco műhelyében formálódik, így biztos, hogy a szavazás nem ahhoz kapcsolódik. Az egyelőre még be nem jelentett címben valószínűleg a Street Fighter egyes karakterei kapnak szerepet, és hogy kielégítsék a rajongók elvárásait, azokat a szereplőket szeretnék beválogatni, akiket a játékosok a legjobban szerettek.

Az itt kitölthető kérdőív egyszerű kérdéseket tesz fel, majd felméri, hogy kik voltak a kedvenc harcosaitok. A kutatáshoz mellékelt szöveg nem árul el sokat, de találgatási alapnak pont elég: „Jövőbeli játékaink fejlesztéseit, marketinges és licencszelési lehetőségeinket segítitek, ezért kérünk benneteket, hogy őszintén válaszoljatok a kérdéseinkre.” Ti milyen szerepben látnátok szívesen a Street Fighter karaktereit?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)