Hirdetés

A Capcom váratlanul szóba hozta a Resident Evil Village készülő DLC-jét

|

Most sem lettünk azonban sokkal okosabbak a közkívánatra fejlesztett Resident Evil Village DLC kapcsán.

Hirdetés

Még 2021 júniusában jelentette be meglehetősen kurtán-furcsán a Capcom azt, hogy készül egy DLC a hatalmas sikert aratott Resident Evil Village-hez. Egészen konrétan az egyébként is közepesen kellemetlen E3-as "show-jukon" bedobtak egy fekete háttérre felpötyögött fehér szöveget, mely szerint a nép akarata előtt meghajolva elkezdtek egy DLC-t fejleszteni a játékhoz. 

Ne felejtsük el, a Resident Evil VII anno több remek DLC-t is kapott, ezek tökrében pedig érthetetlen, hogy miért nem készültek fel már jó előre arra, hogy a Village-et is ellássák ilyen extra tartalmakkal. 

Hirdetés

A Capcom újévi köszöntőjéből azonban most kiderült, hogy bár az elmúlt hónapokban egyetlen kukkot sem árultak el a titokzatos DLC-ről, az azért továbbra is készül, és a jelenlegi tervek szerint 2022-ben meg is fog jelenni. Ennél többet sajnos most sem mondtak róla, de legalább azt tudjuk, hogy nem lett közben szépen csendben kukázva a projekt. 

Ezen felül egyébként szó esett a köszöntőben a PC-re január 12-én megjelenő Monster Hunter Rise-ról, ami Monster Hunter Rise: Sunbreak címmel új kiegészítőt is kap idén nyáron.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Resi-rajongót tehát nem tehetnek mást, várniuk kell türelemmel. Addig is nézzétek meg újra a játékról készült tesztünket, ha pedig szörnyülködni akartok, akkor ajánljuk figyelmetekbe az új mozifilmről, vagyis a Resident Evil: Welcome to Raccoon Cityről szóló kritikánkat is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)