Hirdetés

A CD Projekt RED még nem végzett teljesen a Cyberpunk 2077-tel

|

A játék rendezője, Gabe Amatangelo érdekes nyilatkozatot tett.

Hirdetés

Mindannyian ismerjük a Cyberpunk 2077 "megváltástörténetét", amely hasonló folyamaton ment végig, mint a No Man's Sky. Az indulás nem volt fényes, de a CD Projekt RED addig csiszolta és bővítette, amíg a Phantom Libertyvel kiegészülve már bátran fel merték vállalni.

Tavaly decemberben futott be az utolsó nagy tartalmi frissítés, a fejlesztők ezzel végeztek a bővítéssel (azt már korábban egyértelművé tették, hogy több kiegészítő nem készül a Phantom Liberty után), de a kisebb javításokat azért továbbra is szállították. 

Hirdetés

Most a Cyberpunk 2077 rendezője, Gabe Amatangelo nyilatkozta azt a Game File-nak, hogy az első játékkal kapcsolatos munkálatok befejeződtek, és a CDPR készen áll a továbblépésre, bár azért meghagyott némi reményt is azzal, hogy bizonyos esetekben jelentkezhetnek kisebb update-ekkel: 

"Végeztünk. Lehetséges, hogy van még valami apróság, ami itt vagy ott bejön, csak azért, mert ahogy az ember úgy-ahogy babrál a dolgokkal, néha felfedez valamit, ami nem jelent nagy kockázatot. Vagy könnyen integrálható. Vagy, tudod, néhány fejlesztőnek akad valami ötlete, aztán megmutatják nekem. Erre én: »Rendben, nos, bízom benned, hogy ez nem fog elrontani semmit... Szóval próbáljuk meg.«".

A működő metrózás például úgy került be, hogy Amatangelo elolvasott egy cikket, amely azt kifogásolta, hogy miért nincs ilyen a játékban, és azon kapta magát, hogy egyetért vele, a csapatának pedig volt egy terve arra, hogyan lehet ezt ésszerű módon, időben megvalósítani. 

Nagy újdonságokra tehát nem számíthatunk már a Cyberpunk 2077 kapcsán, de egy-két kisebb meglepetés még befuthat a jövőben. Addig is - az új The Witcher-projektek mellett - formálódik a háttérben az Orion kódnevet viselő folytatás, amely teljesen más játék lehet, mint az elődje

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)