Hirdetés

A CD Projekt RED továbbra is kalapálja a Cyberpunk 2077 új tartalmait

|

Nem ismertük még meg Night City összes meséjét, a fejlesztők folyamatosan dolgoznak a Cyberpunk 2077 újdonságain.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077 rajtja a félresikerült megjelenések és a túlzásba vitt hype tankönyvi példájaként vonult be a történelembe, a CD Projekt RED viszont szerencsére nem engedte el a játékot, így februárban megkaptuk hozzá a régen várt next-gen frissítést, nemrég pedig befutott a hibák hadát kijavító 1.52-es patch is.

Akik élvezték az utazást, azok valószínűleg már több befejezést is láttak V és Johnny Silverhand történetéhez, a nagy kérdés ezért az, hogy vajon milyen új tartalmakat kapunk még a jövőben. Erről mesélt nemrég kicsit az egyik fejlesztő, a hangsúly viszont sajnos a kicsin van.

Hirdetés

Pawel Sasko a CD Projekt RED questekért felelős rendezőjét egy live streamben kérdezték a Cyberpunk 2077 jövőjéről, itt kerültek elő a konkrétumokban szegény, de annál biztatóbb mondatok:

"Továbbra is fejlesztjük a játékot, mert mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy van még mit tenni"

"Nagyon örülünk, hogy tetszett nektek az 1.5, és ez még inkább ösztönöz minket arra, hogy dolgozzunk értetek, mert kimutattátok, hogy értékelitek."

"Ennél többet nem tudok mondani. Dolgozunk a nektek szánt cuccokon. Szó szerint naponta nézek át küldetéseket, egyeztetek az emberekkel, szóval folyamatban van a dolog."

"A jövőbeli terveinkről nem mondhatok semmit, de biztosíthatlak benneteket, hogy dolgozunk a kiegészítőkön, dolgozunk a nektek szánt tartalmakon."

Előre szóltunk, hogy ne várjatok nagy leleplezéseket, az viszont mindenképp megnyugtató, hogy a lengyel csapat a The Witcher-franchise nemrég bejelentett folytatására ráfordulva sem vonul ki Night City utcáiról, hiszen a megjelenés óta eltelt 1,5 évben egész jól sikerült gatyába rázniuk a játékot, de bőven elférnének még benne az új tartalmak.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)