Hirdetés

A CD Projekt Rednek ki kellett mondania a nyilvánvalót a Cyberpunk 2077 kiegészítőjéről, hogy a játékosok is elhiggyék

|

Rejtélyes oknál fogva sokakban kétségek merültek fel a Phantom Liberty kiegészítővel kapcsolatban.

Hirdetés

Alighanem az zavarhatott össze egyeseket, hogy a CD Projekt Red a hamarosan next-gen változatban is elérhető The Witcher III: Wild Hunthoz annak idején szorgalmasan gyártotta az ingyenes DLC-ket, még jóval az alapjáték megjelenése után is. Ebből kiindulva aztán arra a téves következtetésre jutottak, hogy a 2023-ban érkező Phantom Liberty tartalmaihoz ugyanúgy egyetlen fillér elköltése nélkül férnek majd hozzá, mint a Cyberpunk 2077 összes eddigi DLC-jéhez.

A CD Projekt Red PR-részlegének feje, Radek Grabowski azonban a GamesRadar munkatársának megerősítette azt, ami igazából eddig is nyilvánvaló volt: a Phantom Liberty bizony pénzbe fog kerülni. Hogy mennyibe, az még nem derült ki, Grabowski mindössze annyit mondott, hogy a kiegészítőiket hagyományosan alacsonyabb áron hozzák forgalomba, mint amennyit egy teljes értékű játékért szoktak kérni.

Hirdetés

A Keanu Reeves alakította Johnny Silverhand karakterét visszahozó Phantom Liberty elvileg kémthriller lesz, és a végigjátszása során Night City eddig nem látott részeire is eljutunk. A Cyberpunk 2077 első és utolsó kiegészítője kizárólag PC-re, valamint PlayStation 5-re és Xbox Series X|S-re jelenik majd meg, az előző generációs konzolok tulajdonosai ebből kimaradnak. Értelemszerűen a tervezett stadiás változatból sem lesz semmi, miután a Google bejelentette, hogy felszámolja a platformot.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Phantom Liberty csak a Cyberpunk 2077 végét jelenti, nem a franchise-ét, ugyanis több Witcher projekt (az első rész remakje, egy új trilógia), valamint egy új IP mellett már elkezdődtek a folytatás munkálatai is a CD Projekt Red új bostoni stúdiójában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)