Hirdetés

A CD Projekt Rednek még lövése sincs, mikor térhet vissza a Cyberpunk 2077 a PlayStation Store-ba

|

A Sony kezében a döntés, a CD Projekt Red illetékesei még csak megtippelni sem tudják, mikor engedik vissza a Cyberpunk 2077-et a PlayStation Store-ba.

Hirdetés

Nagyjából fél év telt el a Cyberpunk 2077 megjelenése óta, az azóta élesített számos patch pedig sokat javított a játék technikai buktatóin. Ott viszont még mindig nem tartunk, hogy a Sony visszaengedje a CD Projekt Red szerepjátékát a PlayStation Store-ba, magyarul még mindig nem lehet PS4-re digitálisan megvásárolni a Cyberpunkot.

A befektetőket azonban értelemszerűen nagyon érdekelné ez a céldátum, ennek kapcsán faggatták nemrég a CD Projekt vezérigazgatóját. Adam Kiciński viszont nem tudott konkrét válaszokkal szolgálni.

Hirdetés

Kiciński elmondta, jelenleg nem tudja, hogy a Sony mikor fog úgy dönteni, eleget javult a Cyberpunk 2077, ennek következtében pedig újra megkezdődhet a játék digitális értékesítése. Így fogalmazott a cégvezető:

"Még mindig folynak a megbeszélések, minden egyes patchcsel egyre jobb lesz a játék, látható a haladás, de ahogy már elmondtuk, a döntés kizárólag a Sonyn múlik. Épp ezért mi csak várni tudunk arra, hogy végre megérkezzen a hír arról, hogy megszületett a végső döntés, visszaengedik a játékot."

Egyelőre még azt sem tudjuk egyébként, hogy mikor várható a játék next-gen verziója, vagyis a dedikáltan PlayStation 5-re és Xbox Series X-re érkező Cyberpunk 2077.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)