Hirdetés

A CDPR tisztázta, milyen újításokat kap, aki nem veszi meg a Cyberpunk 2077 Phantom Libertyt

|

A játék 2.0-s frissítése számos újdonságot tartalmaz azoknak is, akik nem akarnak fizetni a DLC-ért.

Hirdetés

Szeptember 26-án jelenik meg a Cyberpunk 2077 Phantom Liberty DLC-je, amivel nemcsak Idris Elba karaktere kerül be a játékba, hanem rengeteg extra tartalom is érkezik.

Ezzel együtt élesedik a Cyberpunk 2077 2.0-s frissítése is, ami nemcsak technikai, hanem tartalmi újdonságokat is tartogat a játékosoknak.

Hirdetés

Az alábbi infografikán jól látható, hogy ha nem fizetünk a kiegészítőért, akkor is megkapjuk az átdolgozott képességfákat és perkeket, élvezhetjük az új autós harcot és üldözéseket, javul az ellenfeleket vezérlő mesterséges intelligencia, valamint lesznek újdonságok a tárgyak, a lootolás és a craftolás terén is, az új rádióadókról és a kezelőfelület változásairól már nem is beszélve.

Természetesen Night City új kerülete, Dogtown, az új sztori, fő- és mellékküldetések, bossharcok, valamint a megnövelt szinthatár csak azok számára lesz elérhető, akik kicsengetik a 30 eurós árat a kiegészítőért. Ezt követően a CDPR szinte teljesen el is engedi a Cyberpunk 2077 kezét, onnantól késznek tekintik a játékok, és teljes erejükkel a készülő The Witcher projektekre fókuszálnak majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)