Hirdetés

A Comic Conon mutatják be a Mass Effect filmet

|

Régóta nem hallottunk a Mass Effect filmről, azonban a Comic Conon biztosan láthatjuk

Hirdetés

 

A Batman: Kezdődik-et, a Sötét Lovag-ot, az Ahol a vadak várnak-ot és számos más kasszasikert is jegyző Legendary Pictures bejelentette Comic Von-os felhozatalát, köztük a július 22-én bemutatásra kerülő Mass Effect: The Movie-t.

A Mass Effect film bemutatásánál többek között a forgatókönyvíró Mark Protosevich, illetve a BioWare-es Casey Hudson is tiszteletét teszi, aki Ray Muzyka-val és Greg Zeschuk-kal egyetemben a projekt ügyvezető producere. Az Electronic Arts tavaly jelentette be a megállapodását a Legendary Pictures-szel, de azóta nem sokat hallottunk a projektről. Jövőre egy másik Mass Effect adaptáció is érkezik, méghozzá anime formában.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)