Hirdetés

A Counter-Strike 2 egy komoly buggal indít, ami megkeserítheti sokak játékélményét

|

Imádkozzatok azért, hogy senki ne lépjen ki a meccseitekből, különben ott fogtok ragadni, végigszenvedve az egész sorozatot.

Hirdetés

A Counter-Strike 2 indulása alapvetően jó hír volt a CS-rajongók számára, de vannak azért problémák az új verzióval, nem ok nélkül érik kritikák. Sokan nem örülnek, hogy a CS:GO, mint olyan már nem létezik, de ezen felül is vannak hiányzó játékmódok, karaktermodelleket érintő apróságok és nem kevés bug, amelyek mind-mind megkeserítik az indulást.

Az utóbbiba tartozik a meccsek feladását ellehetetlenítő probléma is. Kiderült, hogy amennyiben egy játékos kiesik vagy kilép egy meccsből, úgy azt lehetetlen lesz feladni.

Hirdetés

Az erre vonatkozó szavazási mechanika egyszerűen "tartózkodónak" jelöli a hiányzó résztvevőket, és mivel ezért a szavazás nem számít egyöntetűnek, nemes egyszerűséggel rákényszeríti a résztvevőket a meccs végigjátszására, akár akarják, akár nem.

surrenders are now completly broken. Volvo please fix
byu/Da_Flying_Cow incsgo

Ez főleg azért probléma, mert sok esetben a hiányzó játékosok miatt szeretnék feladni a hátramaradt csapattársak a harcot, de a jelenlegi helyzetben erre nincs mód. Remélhetőleg ezt és sok minden mást is javítani fog a Valve a következő napokban.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)