Hirdetés

A Counter-Strike 2 lett a legrosszabbra értékelt Valve-játék a Steamen

|

A Steam felhasználói lepontozással reagáltak az őket ért sérelmekre.

Hirdetés

Sok várakozás után szeptember végén végre elérkezett a pillanat: megjelent a Counter-Strike 2, ami egyúttal azt is jelentette, hogy a Counter-Strike: Global Offensive-nek mennie kellett, így aki nem búcsúzott el tőle egy utolsó körrel, az attól a naptól kezdve már nem is tudott. A Source 2 motorra átültetett utód számos kisebb fejlesztéssel igyekezett még jobbá tenni azt a formulát, ami ikonikussá vált a CS:GO képében, bár az indulás nem volt felhőtlen, köszönhetően többek között egy olyan bugnak, ami sokak játékélményét keserítette meg

A legutóbbi steames vélemények alapján viszont nem csak a bugokkal vannak problémái a játékosoknak. A Counter-Strike 2 hiányzó játékmódjaira, csalókra és a CS:GO eltávolítására hivatkozva szórták meg alacsony pontszámokkal a terméket, de előfordultak panaszok a hitboxokkal kapcsolatos problémákra is (noha utóbbin a legutóbbi frissítés csiszolt a Valve szerint). A CS2 így alacsonyabb értékeléseket kapott, mint bármely más Valve-játék a platformon, beleértve a Half-Life, a Portal és a Left 4 Dead játékokat, a Dota 2-t, a Team Fortress 2-t és a korábbi CS-ket is. 

Hirdetés

A Steam-értékelések két kategóriára vannak osztva: az összesre és a frissekre. Az előbbi jelenleg a "nagyon pozitív" kategóriában van, csakhogy ez a Counter-Strike korábbi verzióinak pontszámait is magában foglalja, köztük a CS:GO-ról írtakat is, mivel a Counter-Strike 2 egyszerűen megörökölte az adatlapot. A több mint 160 ezer friss értékelés alapján viszont, ami már a CS2-nek szólt, a minősítés vegyes lett, amilyenre más Valve-projekt esetében még nem volt példa. 

Ennek ellenére a Counter-Strike 2 továbbra is elképesztően népszerű a Steamen: október 9. és 10. között csúcsot ért el abban, hogy mennyien játszottak vele egyidőben: több mint 1,2 millióan. A rekordot továbbra is a CS: GO tartja 1,8 millióval, de ez így is szép teljesítmény.

Nektek hogy tetszik a CS2?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)