Hirdetés

A Crash Bandicoot 4 majdnem biztosan megjelenik következő generációs konzolokra is

|

Tegye fel a kezét az a legalább egy tucat ember, aki ezen meglepődött.

Hirdetés

A régóta várt Crash Bandicoot 4 múlt héten végre megérkezett és letarolta az Xbox One-nal és PlayStation 4-gyel rendelkező közönséget. A sávos bandikut új kalandja jobban indított, mint a legutóbbi Star Wars játék, így az Activisionnek nyilván vannak még tervei a franchise-zal. Az is lehet, hogy még ez az epizód is kap egy második kört a következő konzolgeneráció érkezésének hajnalán.

Az ESRB oldalán felbukkant egy vadonatúj besorolás a Crash 4 Xbox Series X változatához. Jelenleg még itt sincs szó PlayStation 5-ös verzióról, de meglepődnénk, ha valamilyen formában nem kerülne át a Sony új konzoljára is az ünnepelt platformer.

Hirdetés

Mindezek mellett egyébként újra és újra előjönnek pletykák egy készülő Nintendo Switch portról is, így igazából nincs kétségünk afelől, hogy bővülni fog még a támogatott platformok listája.

Az első értékelések kifejezetten pozitívan beszélnek a Crash Bandicoot 4-ről, így meglepődnénk, ha nem készülnének újrakiadások és folytatások a jövőben. Ti beszereztétek már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)