Hirdetés

A Creative Assembly lövöldéje új trailert villantott, ma indul a következő alfateszt

|

Az új bemutatkozó karakter egy cosplayer, akinek tehetsége lehetővé teszi, hogy az ellenség játékosának adja ki magát.

Hirdetés

A Total War és az Alien: Isolation fejlesztői pillanatnyilag egy számukra egészen újszerű projekten munkálkodnak. A HYENAS című alkotásuk egy PvPvE stílusú kompetitív lövölde, amelyben mind játékosokkal, mind gépi ellenfelekkel szemben helyt kell állnunk, és ki kell jutnunk az adott helyszínről a zsebre tett loottal.

A sztori szerint a Föld távoli jövőjében járunk, amikor a gazdagok mind leléptek a Marsra, és az itt maradt szerencsétlenek egytől-egyig a bolygó utolsó erőforrásaiért küzdenek.

Hirdetés

Ebbe a játékba csöppen bele Heroki, egy cosplayer, aki képes beolvadni az ellenségek sorai közé. Amíg a társaink lövöldöznek, addig ő majd Among Ust játszik a többi csapattal.

A játékmenet egyébként nem túl bonyolult: 5 másik csapattal bedobnak minket egy pályára, ahol erőszakkal, hackeléssel vagy bármilyen más módszerrel ki kell fosztanunk az adott helyszínt. A zsákmánnyal aztán le kell lécelnünk, de ebben nemcsak szörnyek, hanem ellenséges játékosok igyekeznek meggátolni. Akit érdekesnek találja a koncepciót, az feliratkozhat az alfatesztre, aminek legújabb fejezete elvileg a mai napon fog elindulni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)