Hirdetés

A Crusader Kings 3 játékosai megettek egy pápát

|

A Paradox Interactive közölt néhány statisztikát, melyeknek hála képet kaphatunk, hogy nagyjából mi minden történt a játék megjelenése óta eltelt hetekben.

Hirdetés

Szeptember 1-én jelent meg a Crusader Kings 3, mely a stratégiai játékok szerelmesei számára egyből instant kedvenc lett. A világhódító tervek kidolgozásába egy kis szerepjátszás is vegyül, hiszen hódító uralkodónk személyiségét mi alakíthatjuk, és a játék azt is megengedi, hogy - ne adj' isten - kannibállá váljunk.

A Paradox által közzétett statisztikák kifejezetten érdekes képet festenek arról, hogy mivel múlatták az időt a játékosok azt elmúlt egy hónapban. Eszerint a megjelenés óta a Crusader Kings 3-ban több mint 40 millió gyermek született. Kellett is az ember-utánpótlás, ugyanis ezalatt az idő alatt 18 milliónál is több sikeres merénylet ment végbe.

Hirdetés

Emellett egészen pontosan 1.451.427 keresztes hadjárat robbant ki, melyek során rengetegen haltak meg vagy kerültek fogságba. Mivel a játékosok pogány vallásokat is követhetnek uralkodójukkal, így lehetőség van megenni a foglyokat, akik közül nagyjából másfél-millióan jutottak erre a szomorú sorsra - többek között egy pápa is.

A Crusader Kings 3 sikerét az is mutatja, hogy összesen 25 millió órát játszottak vele eddig a játékosok. A siker egyébként valószínűleg folytatódik, hiszen a kalandhoz holnap érkezik az első nagyobb frissítés, mely néhány újdonságot hoz az egyébként is kifejezetten komplex játékmenetbe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)