Hirdetés

A Crysis 2 öt nagy pillanata

|

A Crytek legújabb nyilatkozata szerint legalább öt olyan epikus jelenet lesz a Crysis 2-ben, amire mindig emlékezni fogunk.

Hirdetés

Elméletben már az idén megérkezik a Crysis 2, ami a legszebb konzolos FPS lesz, legalábbis ha hihetünk a Cryteknek. Igazság szerint hajlamosak vagyunk hinni nekik, mert a Crysis is simán a legszebb játék volt megjelenésekor, csak éppen erőmű nélkül nem lehetett élvezni.

A Crysis 2 viszont nem csak a grafikával hódít majd. A Crytek ugyanis olyan filmekből vett ihletet, mint a Day After Tomorrow, vagy az I Am Legend. "Mindkét film egy egyedi New York-ot mutatott be, és szándékunk szerint ez nekünk is sikerülni fog. A Crysis 2 öt olyan pillanatot ajándékoz majd nekünk, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk. A Crysis-ban úgy változtattuk meg a szigetet, ahogyan azt senki nem gondolta volna. A Crysis 2 esetében még durvább lesz a helyzet, készüljetek fel, hogy olyasmiket láttok, amiket még a moziban sem láthattatok eddig." Jól hangzik, nemde?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)