Hirdetés

A Crysis 3 hét csodája - 1. rész: fegyverek

|

Látványos videósorozatot indított útjára a Crytek annak érdekében, hogy megismerjük a Crysis sorozat harmadik részének minden apró részletét.

Hirdetés

Már bizton tudjuk, hogy a Crytek következő gépgyilkos projektje, a Crysis 3 mikor fogja minden szempontból megalázni konfigurációnkat, de arról még hiányosak az ismereteink, hogy mikre számíthatunk a teljes játék során.

A hét csodára keresztelt videósorozat első fejezetében a Crysis 3 egy olyan elengedhetetlen pillérébe kapunk bepillantást, amely sikerre viheti az adott lövöldét vagy akár meg is buktathatja. Az alábbi videóban nem másról lesz szó, mint a matériában fellelhető ellenfelekről és az alkalmazott fegyverekről. Az íjat érdemes választani vagy megbízhatóbb a jól bevált gépfegyver? Az első csodát bemutató videóból kiderül:

A videósorozatot a Johnny Depp nevével fémjelzett A pokolból thriller készítője és az Ördögi nyomozó című sorozat alkotója, Albert Hughes rendezte, a koncepcióért őt tessék dicsérni. A Crysis 3 2013 február 24-én várható PC-re, PS3-ra és X360-ra. És ne feledjétek: "Welcome to the new world..."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)