Hirdetés

A Csillagközi invázió főszereplője szívesen népszerűsítené a Helldivers 2-t

|

Casper Van Diennel egy reklám formájában valósulhatna meg a két franchise áhított crossovere.

Hirdetés

Hiába telt el több mint egy hónap a PlayStation 5-re és PC-re is kiadott Helldivers 2 megjelenése óta, az Arrowhead Game Studios műve nem ereszti a játékosokat: a Steam Charts statisztikái alapján e sorok írásakor is 207 ezren tolják, a 24 órás csúcs pedig közel 350 ezres értéket mutat.

A remekül sikerült co-op lövölde nemcsak az online háborúzás, hanem Paul Verhoeven kultfilmje, az 1997-es Csillagközi invázió iránt is feltüzelte az érdeklődést, hiszen az első részhez hasonlóan a Helldivers 2 sem nagyon csinál titkot belőle, hogy ez a mű ihlette. A rajongók jó eséllyel ölni tudnának (ha mást nem, óriási bogarakat) egy crossoverért, ami akár egy marketingkampány formájában is megvalósulhat.

Hirdetés

A napokban ugyanis egy X-felhasználó a Helldivers 2 hivatalos fiókjának címezve arról írt, hogy mindenképpen csinálni kellene egy reklámot, amiben a Csillagközi invázió sztárjai, a Carl Jenkins ezredest játszó Neil Patrick Harris vagy a Johnny Ricót életre keltő Casper Van Dien népszerűsítenék a játékot. Az utóbbi pedig egy filmes GIF-fel reagált a felvetésre, ami arra utal, hogy izgatottan venne egy ilyen lehetőséget.

Van Dien ugyanakkor nem sokkal később törölte is a posztot, valószínűleg azért, mert úgy döntött, hogy mégsem akarja kinyilvánítani a lelkesedését, de elméletileg az sem lehetetlen, hogy az Arrowhead Game Studios marketingesei már fel is keresték, és nem szeretné elrontani a bimbózó együttműködésből születő meglepetést.

Persze akármilyen menő is lenne egy ilyen crossover, a játék népszerűsége alapján a Helldivers 2 egyelőre cseppet sem szorul rá a reklámokra, még ha nemrég egy kisebb balhé bele is rondított a közönség és a fejlesztők kapcsolatába.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)