Hirdetés

A Cult of the Lamb szex mellett pisztolyokkal is bővül

|

Ezen a ponton már meg sem lepődünk egy lövöldöző bárányon.

Hirdetés

A Cult of the Lamb fejlesztőinek van az egyik legmókásabb X-oldala: a srácok nagyon élvezik a határokat feszegetni, aminek köszönhetően olyan esetek történhetnek, mint a szex-fogadás. A csapat megígérte, hogy ha elérnek 300 000 követőt, akkor szexet raknak játékba. Ez nagyjából 2 óra alatt meglett.

Ezúttal nem kértek új követőket, sem like-okat, csak szimplán megmutatták, hogy mi más vár még ránk a Sins of the Flesh című frissítésben.

Hirdetés

A csomag rengeteg új játékelemet hoz majd, többek között pisztolyokat is. Ahogy látható, az új fegyver három lövedéket tud kirobbantani magából, mielőtt pihentetnünk és töltenünk kell azt.

Meztelen rituálék, szex és pisztolyok már biztosan érkeznek, de nincs még vége itt a Sins of the Flesh újdonságainak. A srácok megígérték, hogy az ünnepekig még több újdonságot is bemutatnak majd az érkező csomagból. Ezen a ponton már el sem tudjuk képzelni, hogy mire készülhetnek.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)