Hirdetés

A Cyberpunk 2077 2.0-s verziójával érdemes lesz új végigjátszást indítanod

|

A CD Projekt RED szerint annyit változott az alapjáték is, hogy megéri az egészet elvinni egy második körre.

Hirdetés

A Cyberpunk 2077: Phantom Liberty a jövő hét elején fog befutni, de a héten már megkapjuk az azt előkészítő 2.0-s frissítést. Az alapjátékot alaposan átdolgozó csomag teljesen ingyenes lesz mindenki számára, így azoknak is érdemes lesz újra letölteniük a Cyberpunk 2077-et, akik most ilyen-olyan okból nem akarnak benevezni a Phantom Liberty DLC-re. A CD Projekt RED szerint is érdemes lesz újra nekiülni az alapjátéknak a 2.0 változtatásai miatt.

A fejlesztők szerint annyira megpiszkálták az egész játékélményt, hogy egy teljes új végigjátszást is megér a Cyberpunk.

Hirdetés

Ez persze nem jelenti azt, hogy kötelező lesz új mentést indítani: a 2.0 változtatásai minden nehézség nélkül fognak rátelepedni az alapjátékra, így ha van egy futó kampányotok, akkor ott folytathatjátok azt, ahol abbahagytátok. A stúdió szerint viszont érdemes lesz előrről kezdeni.

A 2.0 újdonságai között szerepel egy teljes új cyberware rendszer, átdolgozott képességfák, új perkek, és a rendőrök és autós üldözések teljes átalakítása. Mindezeket már holnap, azaz szeptember 21-én élvezhetjük PC-n, PlayStation 5-ön és Xbox Series X/S-en.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)