Hirdetés

A Cyberpunk 2077 egyik modjával már a falon is futhatunk

|

A játékmechanika nem került bele a végleges kiadásba, de a modderek pótolták.

Hirdetés

Több beígért funkció is a kukában végezte a Cyberpunk 2077 fejlesztésének végére, így többek között a bejelentéskor beharangozott falon futás is a kimaradt mechanikákat gyarapítja, amit augmentációknak köszönhetően használhattunk volna és trükkösen elérhető helyekre juthattunk volna el vele.

A lelkes modderek azonban igyekeznek minden kivágott tartalmat visszapakolni, a közelmúltban például törölt küldetéseket és az NPC-k korábbi modelljeit állították vissza, és nem hagyták ki az említett elemet sem.

Hirdetés

Bár Saturne modja még nem készült el teljesen, már ki lehet próbálni a Nexus Modson keresztül. A telepítése után a falak közelében duplán ugorva élvezhetjük a mechanikát - legalábbis élvezhetnénk, viszont a funkciónak még sok kalapálás kell. Saturne szerint jelen állapotában könnyedén átcsúszhatunk a falon, ha nem figyelünk és még nem is mindegyik felülettel működik a dolog, így pillanatnyilag ez inkább csak egy bizonyíték arra, hogy a koncepció működhet és kellő munkával fog is. Íme a mod akcióban:

Írjátok meg kommentben az élményeiteket, ha ti is megpróbálkoztatok vele. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)