Hirdetés

A Cyberpunk 2077 sokkal nagyobb szabadságot ad majd a küldetések terén, mint a The Witcher 3

|

A CD Projekt RED szerint legalább háromszor annyi lehetőségünk lesz egy adott küldetés eltérő befejezésére, mint a The Witcher 3 esetében. Az NPC-k viselkedéséről is szó esett.

Hirdetés

Az utóbbi időben úgy érezhetik magukat a Cyberpunk 2077-re várók, mintha egy hullámvasúton ülnének. Hol egy pozitív hírnek örülhetnek (a speciális kinézetű és magyar nyelvű üzenetet rejtő Xbox One X konzol mindenképpen az), hol valami szomorú történik (sajnos elhalasztották a Night City Wire-t, valamint csúszik a Cyberpunk társasjáték megjelenése is). Most reménykeltő hírekkel jöttünk, szóval mosolyogva tessék tovább olvasni!

Hirdetés

A CD Projekt RED munkatársai a német GameStar podcastjának vendégei voltak és elárultak néhány érdekes részletet a játékmenettel kapcsolatban. Azt már korábban megtudtuk, hogy rengeteg egyedi mellékküldetés és tennivaló kap helyet a játékban, most pedig az is kiderült, hogy egyetlen módon végződhet kudarccal el egy misszió: ha meghalunk közben.

A csapat ugyanis számításba vette a legblődebb dolgokat is, amiket a játékosok elkövethetnek egy küldetés teljesítésébe közben és felkészültek rájuk. Például az ellenséggel folytatott küzdelem során bármikor leléphetünk és bedobhatunk egy hamburgert, a misszió továbbra is folyamatban lesz.

A fejlesztők elmondása szerint a küldetéstervezés is komoly fejlődésen ment keresztül, nagyjából akkora előrelépésre számíthatunk, mint amilyen a The Witcher 3: Wild Hunt volt az elődjéhez képest: várhatóan háromszor annyi módja lesz egy quest sikeres befejezésének, mint Ríviai Geralt utolsó kalandjában. A fejlődés mértékét jelzi az az elképesztő tény is, hogy a Cyberpunk 2077 több mint ezer NPC-vel fog rendelkezni és mindegyikük egyedi rutinnal lett felvértezve, azaz nem fognak egy körben mászkálni és várni, hogy megszólítsuk őket, hanem teszik a saját dolgukat. 

De nem csak ez ígérkezik lenyűgözőnek, hanem a játék digitális világa, a Cyberspace is. Az elhangzottak alapján ez egy olyan hely lesz, mint a Skyrim és a Tron keresztezése, ahol hozzáférhetünk fantasy fegyverekhez és lényekhez is, amelyek segítenek megszabadulni a hackerektől. Alig várjuk, hogy a június 25-re tolt stream során többet is megtudjunk ezekről. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)