Hirdetés

A Cyberpunk 2077 újrakiadását és anime feldolgozását pletykálják, reagáltak a fejlesztők is

|

Egy fórumozó a Cyberpunk 2077 első DLC-jének tartalmait is ismerni véli, de a CD Projekt szerint nem érdemes hinnünk neki.

Hirdetés

Érdekes pletykák láttak napvilágot nemrég a Cyberpunk 2077-ről, egy 4chanes poszt szerint a CD Projekt az 1.5-ös frissítéssel gyakorlatilag egy második megjelenést szeretne rendezni a bugosan megjelent, de azért jól fogyó szerepjátéknak. A meg nem erősített információk szerint a Cyberpunk 2077: Samurai Edition rengeteg kisebb újdonságot és egy másik fontos bejelentést is hozna magával, de a fejlesztők szerint jobb, ha visszafogjuk az elvárásainkat.

Az eredeti poszt után sok más helyen is feltűnő tippek szerint a lengyel bázisú kiadó februárra tervez egy livestreamet, amiben a futurisztikus szerepjáték új kiadása mellett egy anime feldolgozást, és az első kiegészítőt is bejelentenék.

Hirdetés

Az önjelölt szivárogtató szerint az 1.5-ös patch például fodrászokat hoz Night Citybe, emellett egy garázsban tárolhatjuk a kocsijainkat, fejlődik vele az NPC-k mesterséges intelligenciája, a loot rendszer újrabalanszolása mellett pedig lehetőséget kapunk a tárgyaink kinézetét átvinni egy másik, kedvezőbb statisztikákat nyújtó cuccra is. Továbbá új gigek mellett V lakását is jobban személyre szabhatjuk, és a jobb beleélés érdekében például több SMS-t kapnánk Judytól, vagy Panamtől.

Az első kiegészítőről azt pletykálták, hogy Pacificába kalauzol minket, ami egy új, nagy játszható terület lesz, ezen belül is a kalandjaink fő helyszíne az úgynevezett Combat Zone lenne, ami erősen emlékeztet a S.T.A.L.K.E.R. zónájára. Itt a Cyberpunk 2077 két új frakciója, a Bozos és a Slaughterhouse küzd az irányításáért, illetve egy, a Witcher 3-as Gwent szerepét betöltő minijáték is helyet kap, amiben a virtuális világban Pokémon-szerűen gyűjthetünk különböző szörnyeket, akikkel aztán egy JRPG-stílusú harcrendszerben küzdhetünk.

A poszt ezeken kívül arról számolt be, hogy készül a Cyberpunk 2077: Edgerunners című anime, amit a Kill la Killt is jegyző Studio Trigger készít, a sztorit pedig a CD Projekt jegyzi, akik egyébként a szerepjáték második kiegészítőjét is elkezdték tervezni, de csak akkor valósítják meg, ha az első sikeresnek bizonyul.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Természetesen a játékukra vonatkozó vad állítások a kiadó és a fejlesztő figyelmét sem kerülték el, akik közleményben nem reagáltak a pletykákra, de a stúdió PR-igazgatójának reakciója alapján nem érdemes túl sok hitelt adnunk a híreszteléseknek. Radek Grabowski a saját Twitter-fiókjáról válaszolt egy, a tippekről szóló cikket megosztó tweetre, üzenetében pedig csak annyi állt,

"Ez nem stimmel. Sajnálom (...)"

Szóval nektek is azt ajánljuk, hogy a pletykákat kezeljétek a helyükön, de mivel azt már megerősítették a Cyberpunk 2077 készítői, hogy új tartalmakon dolgoznak, valószínűleg számíthatunk valamilyen bejelentésre idén.

Ti milyen újdonságokat látnátok szívesen V kalandjában?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)