Hirdetés

A Daedalic Entertainment következő játéka a Dark Eye univerzumon fog alapulni

|

A németek készülő, új kalandjátékát a népszerű, toll-papír alapú RPG világa inspirálta.

Hirdetés

A Daedalic fejlesztőcsapatának neve a kaland stílus kedvelőinek körében ismerősen csenghet, mondjuk legutóbbi munkájuk, a csudálatos The Whispered World kapcsán (mely mellesleg jó fél éves kora ellenére csak bő egy hete került forgalomba kis hazánkban).

A német stúdió pár napja jelentette be egy sajtótájékoztatón (majd
nyomtatott formában hivatalossá is tette a hírt), hogy legújabb projektjük alapjául a Németországban igen nagy népszerűségnek örvendő, hagyományos toll-papír alapú szerepjáték, a The Dark Eye univerzuma fog szolgálni. A német munkacím The Dark Eye: Satinavs Ketten. Ez a franchise egyébként már több videójáték ihlet-forrása is volt a múltban, például egy 1995-ös, azonos című kaland, valamint a Drakensang, a Realms of Arkania és a közelgő Demonicon.

Bár egyelőre igen kevés információ áll rendelkezésre, annyi bizonyos, hogy egy tradicionális point&click adventure van készülőben, az inspirációnak megfelelően fantasy környezetben és a kalandjátékok legszebb hagyományait - a The Whispered World-höz hasonlóan - felelevenítve 2D-s, kézzel rajzolt köntösben.

A kiadói feladatokat ismét a Deep Silver vállalta magára, megjelenés valamikor 2012-ben. Az angol nyelvű változat egyelőre hivatalosan még nincsen megerősítve, de a Daedalic reménykedik benne, hogy korábbi munkáikhoz hasonlóan a The Dark Eye: Satinavs Ketten is be fog törni a nemzetközi piacra. További részletekkel jövőre fognak szolgálni a német srácok.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)