Hirdetés

A Darkest Dungeon 2 is az Epic Games Store-on debütál korai hozzáféréssel

|

A fejlesztőcsapat kiadott egy trailert is a Darkest Dungeon folytatásához.

Hirdetés

Aki szomjazta a komoly kihívásokat, az villámgyorsan rá tudott kattanni a Red Hook Studios roguelike körökre osztott szerepjátékára. A Darkest Dungeon játékmenetében minden a menedzselésünkön, a vakmerőségünkön és a szerencsén múlott, így könnyen megeshetett, hogy a szívünkhöz közeli karakterek ugyanabban a körben haláloztak el. A játék koncepcióját igyekszik kihasználni egy asztali társasjáték, valamint a tavaly bejelentett Darkest Dungeon 2 is. 

A folytatás sokáig nem hallatott magáról, most viszont a stúdió egy vadonatúj trailer kíséretében bejelentette, hogy az Early Access változat valamikor 2021-ben fog megjelenni, méghozzá exkluzívan az Epic Games Store-on keresztül. A készítők egyébként azt is hozzátették, hogy az exkluzivitás csupán a korai hozzáférés időszakára vonatkozik, a teljes játék elérhető lesz PC-n más áruházakban is, valamint több platformon is.

Hirdetés

Ami a Darkest Dungeon 2-t illeti, az alábbi videó alapján a hangulat és a grafikai stílus ugyanaz maradt, viszont a karakterek 2D-ből 3D-re váltottak. 

A Red Hook Studios ígérete szerint a Darkest Dungeon 2 játékmenetét és vizualitását tekintve is komoly előrelépés lesz az elődhöz képest, amelynek egyik legfőbb újdonsága, hogy a játéktól megszokott stílus immáron 3D-ben fog újjáéledni, méghozzá kézzel rajzolt textúrákkal (elmondásuk alapján már a trailer is in-game karaktermodelleket használ).

A négy hős, négy szörny és karakterenként két trinket megoldás megmarad, de jelentős változtatásokat hajtanak végre az alapmechanikákon, a statokon és a hasonló részleteken. 

2021-ben kiderül, hogy mit főztek ki nekünk. Ti ki fogjátok próbálni korai hozzáféréssel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)