Hirdetés

A Dave the Diver fejlesztői egy többjátékos lövöldén is dolgoznak, itt vannak az első infók

|

A Mintrocket új projektje a MOBA-k legjobb elemeit próbálja ötvözni az Overwatch játékmenetével.

Hirdetés

A Dave the Diver rengeteg elismerést kapott a játékipar számos képviselőjétől, de az új projektjüket nem biztos, hogy mindenki értékelni fogja. A Wakerunners márpedig egy meglehetősen érdekesnek tűnő online multiplayer projekt, ami a stílusos lövöldözést felső kameranézetből tálalja.

A sztori szerint egy lelakott, összeomlott Földön járunk, ahol különböző frakciók küzdenek a hatalomért. A poszt-apokaliptikus bandaháború sosem nézett ki ilyen jól: a Mintrocket művészei stílusos tálalást kanyarintottak a lövöldözés köré.

Az első trailer bemutatja a játék pár karakterét, és pár másodpercet meg is villant az akcióból.

Hirdetés

Szerencsére nem kell sokáig egy 40 másodperces videóra támaszkodnunk: a Wakerunnerst már ki is próbálhatjuk majd a február 5-én kezdődő Steam Next Festen.

A felsőnézetes, csapatos akciózás egyre népszerűbbnek tűnik. A Wakerunners mellett az ex-Riot fejlesztőkből összeállt Theorycraft Games is egy hasonló játékon dolgozik. Kíváncsiak leszünk rá, hogy melyik lesz ezekből igazán sikeres.

A Mintrocket egyébként egy másik, a Dave the Divertől és ettől is teljesen eltérő játékon is dolgozik: ez lesz a Nakwon: Last Paradise.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)