Hirdetés

A Days Gone rajongók petícióznak a folytatásért, felpörögtek a számok

|

Két éve már, hogy megjelent a Days Gone, és nagyon úgy néz ki, hogy nem készül folytatás, a rajongók pedig láthatóan nem örülnek a dolognak.

Hirdetés

Erős vélemények vannak azzal kapcsolatban, hogy miért is nem kap (egyelőre) folytatást a Days Gone, de akármelyik oldalról is nézzük a dolgot, a tény nem változik: a jelenlegi ismereteink szerint nem készül következő rész. Az első epizód szerelmeseinek ez persze rossz hír, és az internet mai világában, aki rosszt hírt kap, az petíciót ír: így született a Days Gone 2-t követelő Change.org poszt.

Hivatalosan a Sony nem mondott semmit a Days Gone sorsáról, de az elmúlt hetekben érkezett nyilatkozatok alátámasztják az elképzelést, miszerint a kiadó egyszerűen nem adott zöld utat a folytatásnak.

Hirdetés

A hírekre válaszul jött a petíció, ami már több mint 100 ezer aláírást kapott (nálunk HP is rohant habzó szájjal aláírni, még a GameStar Party Chaten is ezt osztogatta) .

"Egymillió játékos akarja, hogy a Sony PlayStation engedélyezze a Days Gone 2 fejlesztését. Én azt szeretném, hogy minden rajongó aláírja ezt a petíciót. Nem vághatnak csak úgy a kukába egy ilyen elképesztő játékot, pláne, hogy cliffhangerrel ért véget."

Ha szerintetek a cím megérdemelne egy folytatást, akkor itt írhatjátok alá a petíciót, bár erős kétségeink vannak azzal kapcsolatban, hogy bármilyen valódi eredményt el lehetne érni ezzel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)