Hirdetés

A Dead By Daylight következő fejezete elhozza A kört is

|

Újabb horrorfranchise-t tesz magáévá Behaviour Interactive aszimmetrikus túlélőjátéka.

Hirdetés

Mióta 2016-ban elrajtolt a Dead by Daylight, a fejlesztők számos crossover tartalommal próbálták színesíteni az izgalmas alapkoncepciót, így valamilyen módon felbukkant már a Halloween, A texasi láncfűrészes mészárlás, a Rémálom az Elm utcában, a Fűrész, a Sikoly, az Evil Dead, a Silent Hill és a Resident Evil is, egy jól ismert franchise viszont még nem tette tiszteletét a játékban. 

Hirdetés

A fejlesztőcsapat bejelentése alapján a játék 23. fejezetének A kör (The Ring/Ringu) rajongói igazán fognak örülni, ugyanis a kútból előmászó kislány is csatlakozik a Dead by Daylight egyre népesebb családjához. A közlemény szerint az "eredeti sztoriból" építkeztek, vagyis ez azt jelenti, hogy nem a Naomi Watts főszereplésével készült amerikai verzióról van szó Samara Morgannel, hanem a Koji Suzuki regényét és az abból készült japán filmet vették alapul, azaz Sadakóra számíthatunk.

Az együttműködésnek nagyon örül a Sadako 3D és Sadako 3D 2 filmek producere, Reiko Imayasu is, aki azt ígérte, hogy olyan borzalmat szabadítanak a játékosokra, ami vetekedni fog az eddigiekkel. 

A játék kreatív rendezője, Dave Richards annyit tett hozzá, hogy a Dead by Daylight új fejezete komoly nyomot fog hagyni, és igazi szívdobogtató élmény lesz. 2022 márciusában várható.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)