Hirdetés

A Dead Cells fejlesztő végeztek a játékkal, új projektbe kezdenek

|

Öt évnyi példás támogatás után az Evil Empire srácai továbblépnek, és egy új darálót építenek.

Hirdetés

A 2018 augusztusában megjelent Dead Cells egy nagyon érdekes játékélményt hozott egy gyönyörű csomagolásban. A cím az érkezését követő években kapott négy DLC-t, 18 frissítést, crossover eseményeket, és mobileszközöktől a jelenlegi konzolgenerációig mindent meglátogatott.

Az Evil Empire kihozott mindent, amit csak lehetett egy egyjátékos mókából, így úgy érezték, hogy itt az ideje tovább állni. A srácok hivatalosan is bejelentették a Dead Cells támogatásának végét.

Hirdetés

Majd' 6 évnyi munka után ezt senki sem fogja felróni nekik, sőt: a közösség egyhangúan ünnepelte az Evil Empire bejelentését, miszerint egy új játékon fognak dolgozni. A múlt siratása helyett úgy tűnik, hogy mindenki az új cím fejlesztésének kezdetét ünnepli.

Kíváncsian várjuk, hogy mivel fognak előállni a srácok, de addig is, amíg ők a konyhában pörögnek, ti kipróbálhatjátok a Dead Cellst, ha még nem tettétek. A játék elérhető Windowsra, Linuxra, macOS-re, Nintendo Switchre, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, iOS-re és Androidra is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)