Hirdetés

A Dead Island 2 trailerét megidézve köszönt be a Goat Simulator 3

|

A Coffe Stain Studiosnál akkora a lendület, hogy inkább ki is hagyják a második részt.

Hirdetés

Repül az idő, hiszen áprilisban már a 8. születésnapját ünnepelte a játéktörténelem egyik legőrültebb mókája, a Coffee Stain Studios műhelyéből kikerült Goat Simulator, amelyben egy ragadós nyelvű kecskével tehettük pokollá egy nyugis kisváros lakóinak életét.

Az egyszerű, de annál szórakoztatóbb játék azóta minden lényeges platformra megjelent, a Summer Game Fest egyik nagy meglepetéseként pedig most bejelentették a folytatását, a Goat Simulator 3-at is.

Hirdetés

Igen, jól olvastátok, a Coffe Stain Studios ezúttal már a címmel is poénkodik, és a második részt skippelve egyből a harmadik epizódra ugrott a számozással. Ez azonban még semmi a trailerhez képest, ami az időtlen idők óta készülő Dead Island 2 2014-es kedvcsinálójának újraalkotása, csak zombik helyett kecskékkel. Az ugratásra a műsort vezető Geoff Kighley is rátett egy lapáttal, aki egy tengerparti háttér előtt, "régen várt folytatásként" konferálta fel a játékot, s még arra is felszólított, hogy vigyázzunk a harapásokkal.

A kecskés pusztítás szerelmeseinek jó hír, hogy a Goat Simulator 3 már az ősszel megérkezik, és az Epic Games Store-on, valamint Xboxon és PlayStationön lesz elérhető, de megérzésünk szerint idővel biztosan kiadják majd mindenre...is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)