Hirdetés

A Dead Island 25-30 óra játékidőt tartogat

|

Tegnap is a Techland játékával kapcsolatos hírre keltünk, és ma sincs ez másként.

Hirdetés

Ahogyan közeledik a Dead Island megjelenésének dátuma (USA: szeptember 6, Európa: szeptember 9.), úgy jönnek egyre-másra a játékkal kapcsolatos hírek is. Most éppen Peter Bolly nyilatkozott a Dead Island kiadójától, a Deep Silvertől, mikor megkérdezték, hogy mekkora területre és játékidőre lehet számítani?

"Amennyiben a játékos úgy dönt, hogy a sziget egyik végéből elsétál a másikba, úgy körülbelül 30 percre lesz szüksége. A játékidőt illetően azt mondhatom, hogy a fősztorit és a mellékküldetéseket tekintve 25-30 óra alatt tudja kijátszani egy Átlag Józsi a játékunkat." Ebből szépen látszik, hogy az opcionális küldetések elfogadásával és teljesítésével zombis játékhoz képest hosszú ideig el leszünk foglalva, kérdés csak az, hogy lehet-e annyira érdekfeszítő egy zombis játék, hogy ennyire lekösse a játékost.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)