Hirdetés

A Dead Space és a The Callisto Protocol atyja új projekten dolgozik

|

Glen Schofield rajongói kezdhetik polírozni a lézervágót.

Hirdetés

Glen Schofield már 1991 óta húzza az igát a videojáték-iparban, de igazán csak a Dead Space-szel szerzett magának maradandó hírnevet. Az EA legendás horrorszériája az ő ötletei nyomán indult, és bár a második és harmadik részekhez nem volt köze, az űrhorror mindig is fontos téma maradt számára. Ennek köszönhető, hogy később a Krafton segítségével nekiugrott a The Callisto Protocol összeállításának. Sajnos azonban az a sztori sem ért boldog véget.

Akármilyen jól is nézett ki, a The Callisto Protocolban számos kritikus és még több játékos csalódott, ennek következtében pedig üzleti bukás lett. A kudarcból kiszámítható módon következett az is, hogy, Schofield vehette a kabátját.

Hirdetés

Egy darabig nem is tudtuk, hogy mi vár, de a napokban új üzenetet küldött az éterbe: bizony újra dolgozik. Egyelőre nem tudni, hogy mi az új projektje, de valami "izgalmas és új" készül a sütőben. A projektjéhez egyelőre nem köthető sem stúdió, sem más, ismert név fejlesztői oldalról, így elképzelni sem tudjuk, hogy mi a terv. Schofield pályafutását nagyrészt akciódús címek határozták meg, ám mivel - ahogy említettük - egy "izgalmas és új" projektről van szó, az lehet bármi egy gatcha játéktól a következő Need for Speedig.

Akárhogy is, a lényeg, hogy Glen Schofield rövid szünet után visszatért a játékfejlesztéshez, és remélhetőleg a közeljövőben el is meséli majd, hogy min. A magunk részéről nem bánnánk, ha tenne egy újabb próbát a sci-fi horrorral, csak a végeredmény minősége álljon közelebb a Dead Space-hez, mint a The Callisto Protocolhoz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)